Millers-Oils-Logo

Motorsport

A Millers Oils motorsport kínálatában meghatározó szerepe van a díjnyertes NANODRIVE technológiának, mely a súrlódás csökkentésével alacsonyabb hőmérsékletet, kisebb kopást eredményez, halkabb és gazdaságosabb üzem mellett, bár ez utóbbi két tényező inkább az utcai autók esetében meghatározó előny. A kiváló alapanyagokkal fejlesztett Tripla Észter termékek több felhasználót lenyűgöznek fáradhatalanságukkal és hosszútávú terhelhetőségükkel.
A verseny motorolajok két kollekcióra oszlanak, a CFS NT+ termékek a legfrissebb fejlesztést és legújabb nanotechnológiát tartalmazzák. A CFS kollekció pedig a legszélesebb kör számára igyekszik elérhetővé tenni a technológia és a minőség előnyeit, így igen széles választék jellemzi.
A Nanodrive verseny váltóolajok három viszkozitásban, illetve azok LS változataiban érhetők el.
Különleges slágertermék az Assembly Lubricant szerelőanyag, a CRO 10w40 bejáratós olaj illetve a rendkívül hatékony CVL Turbo üzemanyag-adalék.

A Millers Oils több mint 130 esztendeje foglalkozik kenőanyagok fejlesztésével, az innovatív gondolkodás több alkalommal is vezetett úttörő megoldások és termékcsaládok születéséhez a történelem során, azonban az angliai gyárat a mai napig átjárja az alapító családtagok ars poeticája, mely szerint nem a legnagyobbnak lenni a cél, hanem a legjobbnak.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0