Millers-Oils-Logo

Az elmúlt év során ugrásszerűen megnőtt az üzemanyag-adalékok népszerűsége, hiszen a hatósági ár mellett egyre többen ismerték meg a gazdaságos és hatékony üzemelésnek ezt a módját.
A Millers Oils rendkívül strukturált kínálattal rendelkezik, mely minden műszaki és személyes igényt figyelembe vesz, ebből adódóan nem része a kínálatnak olyan üzemanyagadalék, mely használható lenne benzines- és diesel jáműbe egyaránt.

A kínálat gerincét az alábbi termékek adják:

Diesel Power Ecomax
Cetánszámot növel, tisztítja és keni az üzemanyagrendszert, halk üzemet, nyomatékos és tiszta működést eredményez. A hidegebb reggelek beálltával gyakori visszajelzés a selymesebb hidegindítás is.

Petrol Power Ecomax
Oktánszámot emel, tisztán tartja az üzemanyagrendszert, a tulajdonosok simább járásról számolnak be.

VSPe Power Plus
Mindent tud amit a Petrol Power, azonban veteránokra szabva semlegesíti az etanol káros hatásait (E10-et is beleértve), illetve az ólom pótlására sincs mellette szükség. Az idős autóknál előforduló motorcsörgéseket is jellemzően megszünteti.

Minden termékünk elérhető készletről, a választásban az igények, az autó kora, műszaki paraméterei, tárolási szokások stb. figyelembevételével örömmel segítünk!

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0