Millers-Oils-Logo

Személyautók

A Millers Oils utcai kínálata három motorolaj családot foglal magába. A TRIDENT PROFESSIONAL termékek erénye, hogy a Millers Oils minőségét gazdaságosan teszik elérhetővé azáltal, hogy egy-egy termék fejlesztése során több autógyártó specifikációit is figyelembe vették, így 2-3 változattal lefedhető egy autószerviz ügyfélkörének akár 80-90 százaléka. Így kiemelten ajánlott szervizek és autókereskedések számára is. 
Az XF PRÉMIUM kollekció nagy arányban modell-, motorkonstrukció specifikus. A 0w16-os Hybrid járművektől kezdődően Ecoboostok, HDi-k, AMG-k, HEMI-k, RS-ek mind-mind megtalálják a rájuk szabott motorolajat. 
Az EE PERFORMANCE termékcsalád igazi kuriózum, hiszen észter bázisú, s a versenysportban használt díjnyertes NANODRIVE technológiát tartalmazva kínál akár pályanapozásra is alkalmas motorolajat úgy, hogy közben meg tudunk felelni az autónk gyártója által megkövetelt előírásoknak és csereperiódusnak. 
A motorolajok mellett kézi- és automata váltóhoz is kiváló minőségű és teljes kínálatot, illetve rendkívül strukturált üzemanyag-adalék választékot ajánlunk. Diesel Power Ecomax adalékunk – a számos pozitív tapasztalatnak köszönhetően – igazi slágertermékké vált. 

Termékek

A Millers Oils több mint 130 esztendeje foglalkozik kenőanyagok fejlesztésével, az innovatív gondolkodás több alkalommal is vezetett úttörő megoldások és termékcsaládok születéséhez a történelem során, azonban az angliai gyárat a mai napig átjárja az alapító családtagok ars poeticája, mely szerint nem a legnagyobbnak lenni a cél, hanem a legjobbnak.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0