Millers-Oils-Logo

classic

A Millers Oils története közel egyidős az autózáséval, így a Classic kollekció óriási múltra és tapasztalatra épül, mely tükröződik is a választékban. A VINTAGE termékcsalád a háború előtti autókhoz szól, monograde motorolajokkal, akár még a parafatömítéseket is kimélő váltó- és differenciálmű kenőanyagokkal. A PISTONEEZE sorozat a háborútól napjainkig kényezteti az autókat monograde motorolajoktól kezdődően temérdek 20w50/20w60-as változattal, köztük a MINI számára fejlesztett speciális kenőanyaggal. Miután a Youngtimerek is veterán korba léptek, elérhető 10w30, 10w40, 15w40-es kivitel is.

Ínyenc termék a felújított motorok beüzemelésére született Running In 30 bejáratós olaj.
A veteránok esetén hatalmas szerepe van az üzemanyag-adalékoknak, melyek között minden célra található termék, a tárolástól, akár a hétköznapi használatig. Kiemelendő a VSPe Power Plus adalék, mely oktánszámot növel, tisztítja a rendszert, véd a jegesedéstől, E10-es összetételig óv az etanol káros hatásaitól, s ami rendkívül fontos, az ólom további pótlására sincs mellette szükség.

A Millers Oils több mint 130 esztendeje foglalkozik kenőanyagok fejlesztésével, az innovatív gondolkodás több alkalommal is vezetett úttörő megoldások és termékcsaládok születéséhez a történelem során, azonban az angliai gyárat a mai napig átjárja az alapító családtagok ars poeticája, mely szerint nem a legnagyobbnak lenni a cél, hanem a legjobbnak.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0