Millers-Oils-Logo

Bemutatkozás

MILLERS OILS LTD. 

John Watson Miller 1887-ben, Millers Bros (Millers Testvérek) néven alapította meg a Millers Oils vállalatot. A Millers család mindig is aktív volt ebben a változatos iparágban, és mindig arra törekedett, hogy innovációival utat mutasson.

A Millers Oils gyártott elsőként hosszú távú terhelésre szánt, hosszú csereperiódusú olajokat teherautókhoz, és dízel üzemű autókra kifejlesztett motorolajat.
A Millers Oils most, több mint 130 évvel később is tartja magát elveihez. Alapítója, John Watson Miller legmagasabb minőség iránti elköteleződése napjainkban is áthatja a vállalatot, mely szerint nem cél a legnagyobbnak, de cél a legjobbnak lenni!

A Millers Oils egy kiemelkedően innovatív, független kenőanyag-előállító, amely piacvezető, magas minőségű alapolajokból készült termékeivel folyamatosan bizonyítja kreativitását. A világ legismertebb gyártói számára fejlesztett termékeinket számos szektorban megelégedéssel használják: az autóiparban, a motorsportban és klasszikus autókhoz ugyanúgy, mint a mezőgazdasági és kereskedelmi járművek üzemben tartásához.
A Millers Oils több mint 5000 partnerrel büszkélkedhet az Egyesült Királyság mellett Észak- és Dél Amerika, Európa, Ázsia területeit is magába foglalva.

Magyarországi forgalmazó

Az Industrial Investment Zrt. közel 20 éves múltra tekint vissza az ipari kenőanyagok hazai piacán. 10 éve kizárólagosan képviseljük Magyarországon a szintén kiváló minőségű és generációk óta csakis ipari kenőanyagok fejlesztésével foglalkozó német  PETROFER  márkát.

Ügyfeleink nagy része autóipari beszállító, partnereink között üdvözölhetjük többek között a Denso Kft.-t, Taiho Kft.-t, Borsodchem Zrt.-t, Hilti-t, FAG Kft.-t, Prec Cast Kft-t.

A Millers Oils kapcsán hasonlóan bízunk a minőség és a szakértelem jövőjében, mely az elmúlt 20 esztendő tapasztalatira építve hosszútávon mindig sikerre visz.

Csapatunk

Szemerédi Ákos

Szemerédi Ákos

gépészmérnök, műszaki vezető

szemeredi@topmotorolaj.hu

Tel: 06-30-507-9246

Lukács Róbert

Lukács Róbert

marketing- és értékesítési vezető

lukacs.robert@topmotorolaj.hu

Tel: 06-70-3138205

Miért éppen Millers Oils?

Butik kép

A Millers Oils számos olyan erénnyel rendelkezik, mely üde szinfoltjá teszi a kenőanyagok piacán. A kattintás után összefoglaljuk a márka melletti érveinket! 

1089 Soroksári út 164.
+36 70 313 8205
info@topmotorolaj.hu
A telephely legeslegvégén jobbra…

 

Írjon nekünk!

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0