Millers-Oils-Logo

Autószerelem a Korona idején

Bár a jegyzet címe sejtet némi könnyedséget, mostanra sajnos a legoptimistább, a járvánnyal szemben legszkeptikusabb embertársaink is tudják, hogy sajnos 2020-ban egy olyan egészségügyi, társadalmi, gazdasági válsággal kell megküzdenie a Világnak, amilyet talán elképzelni sem tudtunk korábban. Természetesen számunkra is a folyamatok egészségügyi területe a legelső szempont és messze felülír minden egyebet. Így – biztosak vagyunk benne, hogy több piaci szereplőhöz hasonlóan – mi is gondolkodtunk az elmúlt hetekben azon, hogy merre tovább. Az nem volt kérdés, hogy tesszük a dolgunkat, de az egyre súlyosbodó helyzet felvet, s főleg felvethet reklámetikai szempontokat is, melyeket semmiképpen nem szeretnénk figyelmen kívül hagyni.
Bátorítást ad azonban, hogy nem szakadt meg a kapcsolat a vevőinkkel, Önökkel, Veletek. Rendelések, érdeklődések érkeztek, tájékoztattatok melyik éppen készülő autó, hogy áll, mikor, hogyan reméltek majd tesztelni stb.
Az autószerelem már csak ilyen.
Így szeretnénk néhány információt megosztani azokról a keretekről, változásokról, amik meghatározzák mostani munkánkat, a partnereink kiszolgálását:
 
1., Az anyacég, a Millers Oils LTD. munkavégzése folyamatos, az irodai személyzet otthonról dolgozik, melybe egy kedves selfie kampány révén betekintést is nyújt a Facebook oldalán. Emellett felhalmozott alapanyag készlettel készül az akár még jelenleginél is nehezebb időszakokra annak érdekében, hogy a gyártás folyamatos legyen. Legutóbbi – a napokban érkezett szállítmányunk – már Angliában 4 napos karanténba került, mielőtt elhagyhatta a szigetországot.
 
2., Magunk, a Millers Oils Hungary munkatársai – a raktári személyzet kivételével – szintén március 15-e óta otthonunkból látjuk el a feladatainkat, s állunk ügyfeleink rendelkezésére akár e-mailen, akár telefonon, akár Facebookon.
 
3., A baj első jeleire elkezdtük készleteink hazai felhalmozását annak érdekében, hogy a nemzetközi szállítmányozás akadozása esetén is, hosszútávú garanciát tudjunk nyújtani a folyamatos áruellátásra vonatkozóan. Ennek a lépésnek egészségügyi vetülete is van, hiszen nem tervezünk a következő, kritikus hónapokban árut fogadni, illetve a napokban érkezett termékeket 5 napra elkülönítettük.
 
Vigyázzunk egymásra!
Millers Oils Hungary

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0