Millers-Oils-Logo

A DCT/DSG duplakuplungos váltókhoz fejlesztett utcai Millers Oils ATF olaj számos partnerünk izomautójába bizonyított már Octavia RS-ektől az AMG A osztályig.
Az angol mérnökök azonban tovább emelték a tétet. A versenykollekcióból jól ismert, díjnyertes Észter + NANODRIVE technológiát felhasználva megalkották a DCT/DSG versenyolajat. Ez a termék többek között termérdek VW csoportos, BMW, Nissan stb. autó váltójába lehet kiváló választás.
Fontos kiemelnünk azonban, hogy a CRX DCT/DSG NT+ izzig-vérig versenyolaj, az utcai ATF DCT/DSG termékünk kiváló tulajdonságokat és védelmet biztosít időnként hajszolt használat mellett is, utcai és gyártói csereperiódus és követelmények mellett.
A két termék közötti választásban – a felhasználási szokások ismeretében – örömmel segítünk.

Forszírozott üzemhez érdemes megtekinteni a Millers Oils EE Performance motorolaj kollekciót, mely különlegessége, hogy a gyári OEM specifikáció és csereperiódus mellett Észter+Nanodrive összetételének hála hivatalosan alkalmas pályanapi használatra is. Így tehát egy EE Performance specifikus motorolaj használatával biztosak lehetünk abban, hogy autónkat a gyári előírások mellett készítettük fel a kalandokra.

EE Performance motorolaj család:
https://topmotorolaj.hu/szemelyautok-termekek?yith_wcan=1&product_cat=ee-nanodrive-motorolajok
Utcai DCT/DSG váltóolaj:
https://topmotorolaj.hu/termekek/szemelyautok/automata-valto-olajok/millermatic-atf-dct-dsg-7742/
Verseny DCT/DSG váltóolaj:
https://topmotorolaj.hu/termekek/motorsport/valto-es-hajtomuolajok-motorsport/motorsport-crx-dct-dsg-nt-8312/

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0