Millers-Oils-Logo

Július első napján került sor a Millers Oils Classic Kupa, Dunakanyar Trophy névre keresztelt harmadik futamára. A szokás szerint 1/100-as szakaszokkal, próbatételekkel tűzdelt – a korábbiaknál hosszabb – 160 km-es útvonal kellemes kihívás elé állította az indulókat. A vidám hangulat végig adott volt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az utolsó szakaszon bőrig ázó kabriósok is mosollyal az arcukon értek be a nagymarosi befutó helyszínére.
A Millers Oils csapata az 1989-es, 75 lóerős W124/200d és két kiváló versenypilóta különleges elegyéből állt össze. Lengyel Ádám és Molnár Bendegúz számára az első ilyen jellegű megmérettetés volt, melynek stresszét – a Nürburgringen elért VLN bajnoki tapasztalatuknak hála – úgy tűnt tudták kezelni és bár a dobogóról most lecsúsztak, elmondásuk szerint remek napot zártak. 🙂

Most egy kisebb “nyári szünet” következik, de szeptember 09-én mindenkit vár a Bakony Trophy látványos útvonala, melyre a jelentkezés már el is érhető az OLDTIMERRALLY felületen.

Tekintsétek meg a több mint 135 éves Millers Oils kiemelkedő és káprázatosan részletgazdag Classic kenőanyag-kínálatát is:
MILLERS OILS CLASSIC

Tóth Bencének köszönjük az alábbi képeket! 🙂

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0