Millers-Oils-Logo

E10 információk

 

Az E10 kérdés kapcsán sokak számára lassan bosszantóbb, hogy a csapból is ez folyik, minthogy magából a benzinkút pisztolyaiból. Ezért is igyekszünk a realitásunkat megőrizve, bízunk benne, hogy látható őszinteséggel megközelíteni a kérdést. Az E10 tartalom nagyon leegyszerűsítve három csúnyaságot tehet kedvencünkkel:
– támadja a gumialkatrészeket, a fém felületeken korróziót idézhet elő,
– hosszabb állás során kicsapódik,
– rosszabb hatásfokával növelheti a fogyasztást.
Ahogy bizonyára a legtöbben már ellenőrizték autójuk kompatibilitását, mi sem mondunk mást, mint azok gyártói. Tehát egy napi használatban lévő, arra felkészített, modern autó a fenti hátrányok közül leginkább csak a harmadikkal hívhatja fel magára a figyelmet, egyéb problémáktól nem kell tartani.
Annak, aki ilyen autó birtokosaként, a fenti tényt elfogadva azért tenne kicsit a jobb hatásfokért, tiszta üzemért, szívből ajánljuk PETROL POWER ECOMAX üzemanyagadalékunkat, mely oktánszámot növel, biztosítja az üzemanyagrendszer tisztaságát, stabilizálja az üzemanyagot, azonban fontos kiemelni, hogy a fentiek okán NEM kimondott célja az Etanol semlegesítése!
Ellenben, ha határozottan a biotartalom ellen küzdenénk, akkor teljesen logikusan a CLASSIC termékcsalád felé kell fordulnunk, hiszen egy-egy veterán esetében már sok-sok évvel ezelőtt sem volt kezelés nélkül használható alternatíva még egy E5-ös, ólommentes üzemanyag sem, s ekkora biotartalommal még a 100-as, prémium üzemanyagok is rendelkeznek. Tehát ezek a termékek speciálisan, a fejlesztés során egyik elsődleges szempontként koncentrálva semlegesítik az Etanolt – a technikai adatlapokon is igazolva – E10-es összetételig. Nem a mostani változások során csatasorba állított termékekről van tehát szó. S bár ebben a kollekcióban létezik már a nevében is csak az Etanol védelemre fejlesztett termékünk (EPS-Ethanol Protection), mégis a VSPe POWER PLUS adalékot ajánljuk a leginkább, mely a fenti PETROL POWER ECOMAX előnyei mellett, az Etanol elleni védelmet is biztosítja. Ezek a Classic termékek mind kompatibilisek a modern, katalizátoros autókkal is.

 

Megjegyzés:
Miután a gázolajban található biotartalom és a motorok érzékenysége okán a DIESEL autók tulajdonosai között még határozottabb az érdeklődés az üzemanyagadalékok iránt, szeretnénk kiemelni, hogy a fenti termékek kizárólag benzines autókhoz készülnek. A gázolaj kezelése természetesen eltérő összetételt igényel, ennek megfelelően e célra teljesen szeparált termékcsaláddal rendelkezünk, mely weboldalunkon szintén megtalálható, de a jövőben részletesen bemutatásra is kerül.

 

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0