Millers-Oils-Logo


A Millers és a MINI kapcsolatára eleddig is büszkék voltunk és örültünk annak, hogy sikerült a hazai MINI közösségekben is összekapcsolni a tulajdonosokat ezzel a tradicionális angol márkával, mely egyes termékeit kimondottan a MINI-re fejlesztette.
Leginkább a Classic MINI-k kapcsán érdekes ez a kiemelt figyelem, ahol közös olajtérrel rendelkezik a motor és a váltó. Ez különleges kenőanyagot igényel, hiszen a motor hő-, illetve a váltó nyomás terhelésére egyaránt megfelelő teljesítményt kell nyújtani. Így része a kínálatnak a CLASSIC MINI 20w50-es utcai és a CTV MINI 20w50-es versenyolaj is, melynek kiváló minőségét számos hazai gyűjtő tanúsítja mára.
Bár a műszaki tartalom az újkori autók esetében teljesen új alapokra is épül, a Millers Oils és a MINI kapcsolata ezzel nem tört meg, egyes angliai műhelyek és márkaspecifikus oldalak hosszasan ecsetelik, hogy a Prince motor esetében miért és melyik Millers termék nyújt kiemelkedő biztonságot. Emellett a MINI-k jellemző 75w80-as váltóolajából mára a Millers díjnyertes súrlódáscsökkentő NANODRIVE technológiájával felvértezett versenyváltóolaj is elérhető a kínálatban.

A fentiek tükrében nem meglepő, hogy a MILLERS OILS éves megállapodást kötött a VILÁG LEGGYORSABB MINI-jét kereső, nagyjából 25 autóból álló versenynek! 😊
2023-ban a megfelelő kenőanyag kiválasztását, komoly háttérmunkával, olajelemzésekkel is segíti a Millers minden induló csapat számára.
A verseny részletei:
https://fmitw.com/

A 2022-es győztes autó mozgatásáról egy 2,6 V8-as motor gondoskodott, óriási ereje Xtrac váltón jutott közelebb a kerekekhez, mely gyártónál a MILLERS OILS-nak beszállítói tapasztalatai is vannak.

Ha van itthoni pályázó, mindenképpen jelezze és összekapcsoljuk a szálakat! 😉

Címlapfotó:

https://www.facebook.com/groups/1307163072755290Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0