Millers-Oils-Logo

A Mavamsz szervezésében hagyományteremtő céllal megrendezett veterán autó szépségversenyről elmondható, hogy minden adott volt ahhoz, hogy a kilátogatók, az autócsodák tulajdonosai, de még a szervezők is 😊 jól érezzék magukat és egy kellemes nap emlékével térjenek haza. A keszthelyi  Festetics-kastély parkja magával ragadó helyszínt, az időjárás a legkellemesebb nyárutót, az autók pedig lélegzetelállító időutazást nyújtottak. A galéria igazolja, hogy a maga nemében minden autó egy-egy csoda, minden autó állapota lehengerlő, így nem voltunk magunk sem könnyű helyzetben, amikor a Millers Oils különdíj győztesét kellett kiválasztanunk.
Egy-két angol roadstert, meglévő partneri kapcsolatunk lévén elfogultságból már eleve kizártunk, mint például a többszörös Milla Miglia résztvevő MG MGA-t, vagy akár a meseszép AUSTIN HEALEY-t, melynek felújítását a kezdetektől nyomon követtük facebook oldalunkon is. Így végül a választásunk az 1954-es MG TF1500-ra esett, melynek állapotát a galériában szereplő kép vissza sem adja. Bízunk benne, hogy a TF1500 is éppolyan megelégedéssel fogja szürcsölni a VSPe Power Plus, classic autókhoz optimalizált üzemanyag adalékot, mint fent említett “rokonai”.

Egy ilyen választás egyszerre hálás és hálátlan feladat is, ezt igazolta, hogy a kilátogató népes közönség is igen nagy arányban élt szavazati jogával és jóformán minden autóra érkezett voks.

Aki az idén lemaradt, de a képek alapján ezt bánja, már most beírhatja a naptárába 2023. első szeptemberi hétvégéjéhez: II. Festetics Concours d’Elegance

Ismerd-, ismerje meg a Millers Oils rendkívüli Classic kollekcióját:
Classic termékek – Millers Topmotorolaj

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0