Millers-Oils-Logo

Egy új motor, egy új autó bejáratását mindig is övezte egy kis misztikum, ütköztek határozott – ámde sok esetben eltérő – vélemények 😊, záporoztak kérdések, szerteágazó elméletek. Ráadásul ezek idővel, a gyártási technológia fejlődésével folyamatosan változtak is.
Talán mind emlékszünk arra, hogy annak idején apáink, nagyapáink – amikor abba a szerencsés helyzetbe kerültek, hogy egy új autó volánját markolhatták – szinte külön programként tekintettek az autó bejáratására. Hazai körutak, Balaton oda-vissza (kétszer) adták meg az első hőn áhított „ki miben hitt” mennyiségű kilométereket.
A magunk részéről rengeteg felújított, újjáépített motorral találkozunk munkák során és sajnos gyakran hangzik el az a mondat ügyfeleinktől, hogy „majd rendeljük hozzá a Millerst, de először bejáratjuk valamilyen (itt a jelzőket a fantáziára bízzuk) olajjal.” Tehát épp – a bizonyos szempontból legfontosabb – pillanatokat bízzuk a bizonytalanra hosszú munkánk gyümölcsét.
Szerencsére nem tesz így a kosdi Classic Service műhelye, ahol a képeken látható csodás motor is a Millers Oils Assembly Lubricant összeszerelő kenőanyagával született újjá, mely az első pillanatban megfelelő kenést és védelmet biztosít minden mozgó alkatrész számára, így gondoskodva arról, hogy ne tegyünk bele újdonsült motorunkba azonnal pár perc alatt 50,000 kilométert.  Az első órákat pedig a Millers Oils CRO 10w40-es motorolajával futja, mely kimondottan és célzottan a bejáratásra született, teljesen ásványi tartalmával a legnagyobb védelemmel gondoskodik a motor megfelelő beüzemeléséről. Használata 800 km-en, illetve padon járatás esetén 5 órán keresztül ajánlott. Amennyiben ezidő alatt szükséges az autó magas fordulaton történő programozása, az sem okoz problémát. Veterán autók esetén, a Classic kollekció része, a hasonló céllal született Classic Running In 30-as monograde motorolaj is.

Összeszerelő kenőanyag:
ASSEMBLY LUBRICANT (7982) – Millers Topmotorolaj
10w40 bejáratós olaj:
CRO 10W40 (7981) – Millers Topmotorolaj
Classic 30 bejáratós olaj veterán autókhoz:

CLASSIC RUNNING IN OIL 30 (7932) – Millers TopmotorolajKosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0