Millers-Oils-Logo

Az év során folyamatosan figyelemmel kísértük partnerünk, a Car Competition Racing Team csapatának lelkes és kitartó versenyzését a NLS/VLN Endurance sorozatban.
Csodás eredmények születtek már 2021-ben is, futamgyőzelmekkel, így az idei év célja nem lehetett más, mint az SP3 kategóriában elhódítani a bajnoki címet. Nem tűnt könnyű feladatnak, hiszen a kategóriában számos erősebb és fronthajtású Clio mellett, időnként még korábbi F1-es pilóták is felbukkantak, legutóbb Kazuki Nakajima személyében, aki szintén egy GT86-ot terelgetett. A létszámából és összetartásából is családinak nevezhető kis csapat igazán üde színfolt a mezőnyben, ezt legutóbb személyesen is átérezhettük a boxban, ahol a “szobatársunként” versenyző két V10-es AUDI-t hozzávetőleg 40-45 fős stáb istápolta a futam során.
Gyönyörűen jöttek az eredmények 2022-ben is, futamgyőzelem, futamgyőzelem hátán, azonban egy sajnálatos baleset elolvasztotta a stabilnak mondható pontelőnyt.
A 12 órás hétvége második etapján, magabiztos vezetésnél, egy szétrobbant Porsche motorból kizúduló olajzuhany megpecsételte a hétvége sorsát. Sajnos az autó is sérült, így két hét őrületes munka következett, hogy annak hála sikerüljön odaérni a szezon sorsdöntő és legizgalmasabb versenyéhez, ahol Lengyel Ádám és Molnár Bendegúz 6 másodperccel győzte le a legnagyobb rivális Cliót. Óriási és kiélezett verseny volt, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy épp ezen voltunk jelen.

Bár elvileg két forduló következett még, de az október 22-i futamon bebiztosította bajnoki címét a csapat! 🙂 Óriási siker, hatalmas eredmény, amihez sok-sok szeretettel és elismeréssel gratulálunk az egész csapat, hangsúlyosan az egész csapat (!) számára! Már-már hagyomány, hogy egy-egy Zöld Pokol futam után a fiúkat idézzük oldalunkon, most sem gondoljuk, hogy bármi is hitelesebben adja vissza az eredményt és az örömöt.. Így hát:

Molnár Bendegúz

🇭🇺 Ott vaaaaaan💪🏽💪🏽😍🏆🥇

Mi vagyunk 2022 NLS SP3 kategória bajnokai❗️ Nagyon sok munka, energia, kilóméter van mögöttönk de minden perc megérte. Voltak nehéz versenyek, kiesés és baleset is a szezon folyamán, de mindig erősebben tértünk vissza❗️ Köszönöm mindenkinek aki részese volt ennek az évnek, köszönöm az egész csapatnak! 💪🏽❤️ Gratulálok minden versenytársunknak❗️

Lengyel Ádám
🇭🇺Megvan a bajnoki cím❗Az NLS8-on aratott győzelmünkkel, mostmár matematikai esélye sincs senkinek elvenni tőlünk a bajnoki címet az SP3-as kategóriában❗Elértük a kitűzött célt, amiért az egész csapat a szezon során küzdött❗Mindenki kihozta magából az abszolút maximomut, együtt örültünk, együtt sírtunk❗Szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzátett a projekthez, nem utolsósorban a szponzorainknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre egy teljes szezon az NLS-ben❗Reméljük lesz folytatás, köszönjük, hogy szurkoltatok❗

Az év során autóban használt kenőanyagok:
Millers Oils Motorsport

Motorolaj:
Millers Oils CFS 0w30 NT+Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0