Millers-Oils-Logo

CTV MINI 20W50 (7959)

A CTV Mini 20w50-et kifejezetten a verseny Minikhez fejlesztették ki, de minden olyan esetben alkalmazható, ahol a motor és a sebességváltó közös olajtérrel rendelkezik.

Nagyon nagy teljesítményű félszintetikus versenyolaj olyan motorokhoz, amelyek sebességváltója az olajteknőben van, mint például az eredeti Mini esetében.

Olyan különösen nagy teljesítményű, szintetikus és ásványi alapú motorolaj, mely a legmagasabb minőségű adalékok és viszkozitásjavító anyagok hozzáadásával készül.

Alkalmazás:

Verseny során, olyan járművek esetében, ahol a motor és a sebességváltó közös olajtérrel rendelkezik. Különösen ajánlott önzáró differenciálmű esetén. Használható minden olyan váltóhoz, ahol 20w50-es olaj a követelmény.

Előnyei:

– A standard motorolajokhoz képest akár 36%-kal csökkentheti a surlódást és ezáltal a kopást.

A félszintetikus alapolaj és a speciális adalékanyag rendszer a teljesítményszint API GL4-re (sebességváltóknál megkívánt normál teljesítményszint) történő emelése mellett biztosítja a motor maximális védelmét.
Olyan hagyományos motorokhoz is alkalmazható, amelyek a gyakran magas olajnyomás miatt erősen terhelt ferdefogú fogaskerekekkel rendelkeznek.
A szintetikus anyagtartalom miatt a kenőanyag áramlási sebessége megközelíti a 15w szintet, így csökkentve az ellenállást és növelve a teljesítményt anélkül, hogy a központi főcsapágyakat kedvezőtlen hatások érnék.
A viszkozimetriai tulajdonságok csökkentik az olajfogyasztást, ezáltal az olaj hosszú távú versenyekre is alkalmas.
A CTV készítmény SAE 50 felső határán lévő viszkozitása biztosítja, hogy az olajnyomás nehéz körülmények között is fennmaradjon.

Specifikációk:

Az eredeti Mini összes verseny- és tuningolt járművéhez.
Minden más, közös olajterű, tuningolt járművek (beleértve a motorokat is) esetében is alkalmazható.

Cikkszám: 7959 Kategóriák: ,

További információk

Tömeg 5.2 kg
Kiszerelés

,

Viszkozitás

6,556 Ft-tól

Millers Topmotorolaj
Kosár
Nincs termék a kosaradban!
Folytatom a vásárlást
0